HAKIKI DöNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4094 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hakiki Döner. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 15:50 Bitterballen waren zuur, die gaan iig niet meer besteld worden. De rest weer prima in orde.
11 jun 2024 om 22:41 Zoals altijd prima eten goed warm en lekker friet was deze keer zelfs nog ietsjes beter ietsjes harder gebakken en bleef dan ook lekker zo zonder dat de friet slap was. Over de bezorging ook niet te klagen altijd netjes en beleefde bezorgers top!
9 jun 2024 om 1:30 Goede smaak de keren daarvoor vonden we het minder
8 jun 2024 om 23:34 Friet was slap en schaslick vlees was taai niet lekker .
3 jun 2024 om 0:22 Kwaliteit van eten is echt achteruit gegaan. En porties zijn ook kleiner geworden. We bestelden echt vaak bij hakiki maar als het zo doorgaat gaan we niet meer doen
2 jun 2024 om 20:09 Altijd lekker
1 jun 2024 om 8:37 Nu al een paar x dat het koud is en bijna geen friet erin zit
27 mei 2024 om 21:02 Eten was goed en de bezorging ook.
26 mei 2024 om 10:59 Lekker maar je moet er rekening mee houden dat je dik 1.5 uur van te voren moet bestellen als je het bezorgd wil hebben.
25 mei 2024 om 18:46 Wij vonden het eten niet erg lekker
25 mei 2024 om 4:25 heerlijk gegeten
24 mei 2024 om 16:18 Snelle bezorging. In tegenstelling tot eerdere keren was het eten nu zompig, maar dat is ooit mogelijk. Normaal is het prima.